GEARS WordPress Otomobil ve Marka Tanıtım Teması



Başlığı bu kadar uzun ve anahtar kelime yoğunluğu ile eklememiz temanın ufkunun sonsuz olarak açık olmasından kaynaklanmaktadır. Web2Feel ekibi orjinal wordpress temaları sunmaya devam ederken sizlere bu “Gear WordPress Theme”  yi tanıtacağız.
Tema demo adresinde de gördüğünüz üzere araç tanıtım üzerine oluşturulmuştur. Araç markaları , aracın modeli , aracın benzin çeşidi gibi ek uygulamalarla desteklenmektedir. Siz bu demoyu 0 km araçları tanıtacağınız bir otomobil sitesi kurarken kullanabilir ; ya da Rent A car firmasına yapacağınız web sitede “araçlarımız” bölümünde yer aldırabilirsiniz.
Yayınladığımız bir çok wordpress temasında sizlere sık sık bahsettiğimiz özellik “geliştirilebilirlik” ve “farklı bakış açısı” olgularıdır. Mevcut tasarımın yapımcısı temayı tanıttığı metinde wordpress emlak sitesi hazırlarken , wordpress liste sitesi (wp otomobil teması) haline geldiğinden bahsediyor.
Burada sanırım hepimizin kafasında bir ampul parıldadı .. Temayı dilerseniz emlak sitesi haline getirip ; araç yılı yerine “cephe” , marka yerine semt gibi kategorilerle destekleyip eşine az rastlanır bir web siteye sahip olabilir , müşterilerinize çözüm sunabilirsiniz.


DEMO         DOWNLOAD

0 yorum:

Yorum Gönder