EyeGaze Kişisel WordPress Teması




WordPress blogunuzda kullanabileceğiniz Eye Gaze wordpress teması tam 10 farklı şablon olarak hizmetinize sunulmuş durumda. Kurumsal tema kategorisini de zorlayan şablonlara sahip temayı kişisel blog – magazin siteleri için ideal olarak görmekteyiz. Yapımcının kendi sitesinden yayınladığı açıklamaları aşağıda bulabilirsiniz.
Tema hakkında google translate şunları söyledi :

Tema Özellikleri

1. Tema Seçenek Sayfa web sitenize tek bir kod dokunmadan kolayca görünüm ve his kontrol etmek için güç verir.
2. WordPress 3.0 + uyumlu Göz Gaze wordpress son sürümü göz önünde bulundurularak inşa edilir. Bu mücadele değil!
3. Widget Ready Kenar Çubuğu & Wideget Hazır Altbilgi web siteniz için iki hazır widget alanları keyfini çıkarın. Anında bu yararlı widget ekleyin.
4. Çapraz Tarayıcılar Firefox uyumlu, Opera uyumlu, Google Chrome uyumlu Safari uyumlu, IE8 + IE7 + IE6 uyumlu, Netscape uyumlu.
5. gerekli Tam Paket hiçbir altbilgi bağlantılar veya krediler, bu lisans geliştiriciler için en iyisidir.
6. Thumbnail Generator anında yazılarınız için doğru boyuta otomatik görüntülerden küçük oluşturun. Hiçbir güçlük, zaman kazanmak.
. 7 İKİ Ana Sayfa Düzenleri farkı hissedin; düzenli mesaj özellikli mesaj vb Veya blog tarzında olan ana stil seçmek için seçeneğiniz vardır.
8. birini seçin sıkıldınız TEN Renk Düzenleri başka , herhangi bir zamanda web sitenizin uygun hangi düzeni karar. Yeni görünümü ile ziyaretçilerin şaşırtın.
9. Hazır Reklam Göz ile, bazı dolar kazanın size 125 yerleştirebilirsiniz seyredin? kenar çubuğunuzda ó 125 afiş görüntüler. İstediğiniz zaman onu ve kapatabilirsiniz.
10. herhangi Dişli Yorumlar Yanıt Hazır yorum bulunamadı. Äôs ne söyleyerek, parça tutarken işinizi okuyucuları ile bağlamak ve etkileşimde bulunabilirsiniz.
11. jQuery + JavaScript Dropdown Sen jQuery JavaScript pürüzsüz açılan hover efektleri ile kolayca çok düzey bağlantıları ve alt bağlantılar ekleyebilirsiniz menüler.
12. Sen tema kontrol panelinden kolayca kendi özel logo entegre edebilirsiniz Özel Logo Entegrasyonu.
13. kendi özel Header Image ekleme Header Image Entegrasyon gerçekten web ruh haline dönecek. Tema kontrol panelinden kolayca entegre edin.
14. Web Sitesi Arka Plan Resim Hey don, AOT web sitenizin bir arka plan göstermek vermek, düşünüyorum. Herhangi bir zamanda kolayca tema kontrol paneline uygulayın.
15. Hazır Google Feedburner Stay okuyucuların bağlı. Onları Blogunuzun bilgilendirmek tutulması haber ve e-posta ve doğrudan RSS beslemeleri üzerinden güncellemeleri.
. 16 Post Minyatür Seçeneği Dahili Kolayca blog / web minyatür resimler resim ekleyebilirsiniz; boyutlandırma görüntülerin güçlük unutun.
17. Özel Yazar, Äôs Profili Page Yazar kendi Profil ve yazar sayfasını olacaktır. Siz tek veya birden fazla yazar izin verebilirsiniz, bu size kalmış Äôs.
18. Sosyal Sitelerdeki Okuyucularınızın Hazır kolayca mesaj ve popüler Sosyal Sitelerdeki Siteleri sayfalar ekleyerek web teşvik edebilirsiniz.
19. Dahili Site Arama Göz Gaze mesajlarını küçük olan arama sonucunu gösteren, kendi özel tasarlanmış Arama Sonuç Sayfası sahiptir.
20. Gravatar Hazır bir gravatar oldukça basit mesaj üzerine yorum insanlar imajını kimliği.Görseller bloglar Mesajınızı belirlemenize yardımcı olur.
21. Özel Şablonlar arşiv ve site haritası için özel sayfa şablonları. Hayır site haritası jeneratör kullanmak gerekir.
22. Mesaj Seçme Sen özellikli yazılan bölümde herhangi bir kategori ve post gösterebilir, bunu sağlamak ve tema kontrol paneli devre dışı bırakabilirsiniz.
23. Anasayfa DÖRT Orta Kategoriler ÄúFour, AU Orta Kategoriler bölümünde, herhangi bir kategori ve herhangi bir yazı gösterebilir. Herhangi bir kategoriye ve kapatabilirsiniz.
24. , ÄúFour, AU Orta Kategoriler bölümü altında beliren En Son Mesajlar En son gönderilen mesajları. Etkinleştirebilir & tema kontrol paneli devre dışı bırakabilirsiniz.
25. küçük resim yok Özel Alan bunlar kafa karıştırıcıdır özel alan güle deyin. Bunu seyredin Göz kullanabilir, kolaylıkla minik resimler için kendi özel alanında Äôs.

Hatta daha fazla Eklenen Özellikler

* Tam Dokümantasyon
* Saf CSS Anahatları. Hayır Tablolar
* SEO Optimized Kodu
* PSD LOGO Dosya
* Hızlı ve Etkili
* İleti Sayfalar: Yazar Profil linkini
* İleti Sayfalar: Sosyal Sitelerdeki
* Çocuk Hazır Sayfalar
* Çocuk Kategoriler Hazır


0 yorum:

Yorum Gönder