Balita WordPress E-Ticaret Teması



Ücretsiz wordpress E-Ticaret temaları içinde profesyonelliği ve direk hitap ettiği kitle ile çok özel bir yere sahip olan bir temayı sizlere tanıyoruz. Tema tokokoo firması tarafından Smashing Magazine blogu için özel olarak yayımlandı.
Balita teması Bebek ürünleri ve Bebek maması alışveriş sitelerine doğrudan hitap etmekte. Bunu bebek ve çocuk ürünlerine ve ufak rütuşlarla bambaşka e-ticaret sitelerine çevirmek sizlerin elinde. Tema açık kaynaklı dağıtılmakta ve tamamen sınırsız – kısıtlamasız kullanıldığı için istediğiniz gibi dağıtabilir ya da düzenleyebilirsiniz.
Tema wordpress e commerce plugin (wordpress e-ticaret eklentisi) ile birlikte gelmekte ve bu eklenti sayesinde size profesyonel bir alışveriş sepeti sunmakta. jQuery slider ve Grit liste özellikleri de bulunan bu wp alışveriş temasının profesyonel alışveriş scriptlerinden aşağı kalır yanı olmadığını söylemek istiyoruz.

BALITA TEMA: ÖZELLIKLER

  • WordPress E-Ticaret Plugin :
    Bu ​​bir WordPress platform üzerinde e-ticaret mağazası oluşturmak yardımcı olacaktır. Balita WordPress tema kullanılan WordPress işlevselliğini teşvik etmek için güçlü bir eklenti kullanır.
  • jQuery Slider :
    Bu ​​potansiyel müşterilere hızlı bir bakışta online mağaza ve ürünleri hakkında genel bilgi üretmek için yardımcı olur.
  • Özel Alışveriş Sepeti :
    özel alışveriş sepeti kendi alışveriş sepetlerinin içindeki öğeleri ve fiyatlandırma toplam miktarı hakkında bildirir.
  • Grid View ile Ürün Listesi :
    Müşteriler kolayca ürünlerin genel ve fiyat karşılaştırabilirsiniz.
  • HTML5 + CSS3 Optimize :
    En son teknoloji ürünü silahları online mağazanın asal bir görünüm için.
  • Reklamlar Banner :
    reklam satabilecek, teşvik, kapalı göster … her şey! Web sitenizde her inç dikkat çekicidir.
  • Ürün Slider :
    Amacımız ilginç ve mümkün olduğunca sizin için kârlı gibi e-ticaret yapmaktır. Eğer ürün vitrinlerini için canlı bir tasvirini sahip olmak istiyorsanız, ürün kaymak iyi bir maç olacak.
  • Zoomable Ürün Resimleri :
    Müşterilerinizin ürününüzü daha yakından bakmak için izin ver. Müşterilerinizin satın alma kararlarını verirken ürününüzün yüksek detaylı resimlerini görmek istiyorum.
  • Ürün Arama :
    Bu ​​alışveriş her sayfasını taramak zorunda kalmadan bulmak ve sitenizde ürünleri satın almaya yardımcı olur. Siz alışveriş hızla ve kolayca sitenize bulmanızı sağlar kenar çubuğunda bir girdi metni formu yerleştirebilirsiniz.
  • Blog Entegrasyon :
    Bu ​​güven inşa yardımcı olacak ve potansiyel müşteri olabilecek insanlar için güncelleştirmelerini sağlamak için, Web üzerinde güçlü bir araçtır. Tema zaten bu özelliği sağlar – Eğer gereken kadar içeriği hazırlamak olduğunu.
  • İlgili Ürünler :
    çapraz satış fikri temelde kabul edilen mevcut ürün için alternatifler sunan ve eklemeler anlamına gelir. Bunu yapmanın en yaygın yolu, genellikle elle atanır sitenin ürün ayrıntıları sayfasında, içinde bulundurmaktır. Bu “İlgili Ürünler” veya “Benzer Ürünler” sayfası olarak biliniyor olabilir ama aynı zamanda bir elle atanan “Aksesuarlar” sayfası veya başlık kullanarak daha genel tavsiyeler “Bunları da Beğenebilirsiniz” “Biz öner etsin” ya da olabilir.
  • Çoklu Ürün Resimleri :
    size online mağazalarında satmak belirli ürünler için bir çok görüntü var olur musun? Problem yok. Bu tema ve yardım fonksiyonları ve sattığınız ürünler için aynı anda birden çok resim yüklemek izin verir.
  • Çoklu Widget Alanları :
    Herhangi bir önerilen alan üzerinde widget yerleştirebilirsiniz. Aksi takdirde, bizim temalar bütün hemen hemen her yerde Widget tahsisi destekliyoruz, ama kenar çubuğu ile sınırlı değil.
  • Facebook Sayfası Entegrasyonu :
    Bu ​​özellik dünyanın en büyük sosyal ağlardan biri aracılığıyla ürünlerini pazara sağlar. Bu Facebook entegrasyonu özelliği ile potansiyeli en yüksek satış ulaşın.


DEMO       DOWNLOAD

0 yorum:

Yorum Gönder